ROS vrachtwagen

Over ons

ROS Zand- en Grindhandel is onderdeel van de MNO Vervat Groep. Wij verrichten werkzaamheden in de zand- en grindhandel, transport en wegenbouw in de omgeving van Zuid-Holland. Deze werkzaamheden verrichten wij vanuit onze loswallen Schiedam, Opijnenstraat en Nesserdijk. Vanuit ons hoofdkantoor in Schiedam worden de loswallen aangestuurd. Bij de loswallen worden zowel kleine als grote schepen geladen en gelost. Door middel van o.a. eigen transport leveren wij naar diverse partijen zoals ons zusterbedrijf Hendriks Infra B.V.

ROS is door de jaren heen gegroeid en heeft inmiddels ook eigen transport, die wordt ingezet voor het leveren van diverse producten.

 

de elektrische Fuchs kraan van ros

onze electrische kraan

Elektrische loskraan van ROS BV is een betrouwbare en efficiënte oplossing om bulkgoederen van schepen snel en veilig te lossen. De elektrische aandrijving zorgt voor een soepele en nauwkeurige giekbeweging, en zodat ladingen op onze vrachtwagens fossiel- en stikstofvrij aan de wal gekomen zijn.

 Kortom, elektrische loskranen van ROS BV zijn een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het lossen van onze producten. Elektrische aandrijving en ingebouwde overbelasting beveiliging zorgen voor veiligheid. En aangezien de kraan elektrisch is, is hij gericht op de wereld van morgen.

Onze Locaties

ROS BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de overslag van zand en grind. Het bedrijf heeft drie verschillende locaties waar het zand en grind wordt overgeslagen: op de Nesserdijk in Rotterdam, op de Opijnenstraat in Rotterdam en in Schiedam.

In alle drie de locaties van ROS BV wordt er gewerkt met modern materieel en voldoet het bedrijf aan de geldende milieueisen. ROS BV streeft naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering en werkt daarom ook met duurzame energie, zoals zonnepanelen en windmolens. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd en staat bekend om zijn snelle en efficiënte service.

Schiedam

Tot slot heeft ROS BV ook een locatie in Schiedam, waar zand en grind wordt opgeslagen en overgeslagen. Deze locatie is gelegen aan de Nieuwe Waterwegstraat en is daardoor gemakkelijk toegankelijk voor binnenvaartschepen en vrachtwagens. Het bedrijf heeft hier een eigen loswal en kan het zand en grind direct vanuit de schepen overladen naar vrachtwagen. De locatie in Schiedam is ook de locatie waar het allemaal begonnen is met de ROS en er worden nog steeds

De Opijnenstraat

De tweede locatie van ROS BV is gelegen op de Opijnenstraat en is een van de belangrijkste locaties van ROS BV, ook in Rotterdam. Het bedrijf slaat hier voornamelijk zand en grind op en heeft de mogelijkheid om deze producten te laden in vrachtwagens of treinen. De Opijnen straat is een loswal waar alles mogelijk is van zand en grind overslaan tot opslag.

De Nesserdijk

De Nesserdijk locatie is gelegen aan de Nieuwe Maas in Rotterdam. Het is een ideale locatie voor de overslag van zand en grind omdat het dicht bij de rivier ligt en gemakkelijk toegankelijk is voor binnenvaartschepen. Het bedrijf beschikt hier over een eigen loslocatie waar producten uit een trechter kan worden gelanden op de vrachtauto’s .