Wie wij zijn en wat we doen:

ROS Zand- en Grindhandel maakt deel uit van de MNO Vervat Groep en is actief in de zand- en grindhandel, transport en wegenbouw in de regio Zuid-Holland. Onze werkzaamheden vinden plaats vanaf onze loswallen in Schiedam, Opijnenstraat en Nesserdijk. Het hoofdkantoor in Schiedam fungeert als het centrale controlepunt voor deze locaties.

Op onze loswallen worden zowel kleine als grote schepen geladen en gelost. Daarnaast beschikken we over ons eigen transportmiddelen, waarmee we diverse producten leveren aan verschillende afnemers, waaronder ons zusterbedrijf Hendriks Infra B.V.

In de loop der jaren heeft ROS aanzienlijke groei doorgemaakt en is nu ook zelfstandig verantwoordelijk voor het transport van diverse producten.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is onze toewijding aan het ontzorgen van onze klanten. Wij gaan verder dan de gebruikelijke dienstverlening. Onze aanpak is proactief, en we hebben een bewezen staat van dienst in het bedenken van creatieve en efficiënte oplossingen om aan uw unieke behoeften te voldoen. Bij ROS Zand- en Grindhandel draait het niet alleen om zand, grind; het draait om het faciliteren van uw succes.

zand verkopen opijnenenstraat Rotterdam

ROS BV zet zich actief in voor een duurzame bedrijfsvoering en zal hierin blijven investeren. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd en staat bekend om zijn snelheid en doeltreffende service.

de elektrische Fuchs kraan van ros

Onze Elektrische Loskraan

De elektrische loskraan van ROS BV biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het snel en veilig lossen van bulkgoederen van schepen. Dankzij de elektrische aandrijving worden de ladingen zonder fossiele brandstoffen en stikstofemissie aan de wal gebracht.

 

Onze Elektrisch Transport

Onze investering in elektrisch transportmaterieel is een belangrijke stap in de richting van een groenere toekomst. Door gebruik te maken van elektrische voertuigen verminderen we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar dragen we ook bij aan een schonere en gezondere omgeving voor iedereen.

 

 

Onze locaties:

ROS Schiedam
Nieuwe Waterwegstraat 1

Hoofdkantoor/
Los-, laad- & opslaglocatie

Deze vestiging in Schiedam is gelegen met een ontsluiting via de Rijksweg A4.
Deze locatie is uitstekend bereikbaar voor zowel binnenvaartschepen als vrachtwagens.
Dankzij onze opslagfaciliteiten is het ook mogelijk om binnenvaartschepen te laden.

ROS Rotterdam Waalhaven
Opijnenstraat 25

Los-, laad- & opslaglocatie

Deze vestiging in de Waalhaven is gelegen met een ontsluiting via de Rijksweg A15.
Deze locatie is uitstekend bereikbaar voor zowel binnenvaartschepen als vrachtwagens.
Dankzij onze opslagfaciliteiten is het ook mogelijk om binnenvaartschepen te laden.

ROS Rotterdam Nesserdijk
Nesserdijk 171

Los- & laadlocatie

Deze vestiging in Kralingen is gelegen met een ontsluiting via de Rijksweg A16.
Deze locatie is uitstekend bereikbaar voor zowel binnenvaartschepen als vrachtwagens.