Klinkers Keiformaat

Onze gebakken klinker keiformaat, ook wel tienduimers genoemd, zijn 21 cm lang en 11 cm breed. Deze klinkers zijn een geweldige keuze voor uw bestratingsproject. Het formaat van deze klinker is ideaal voor het creëren van een robuuste, traditionele uitstraling. De hoogte van deze klinker wisselt tussen de 8 en 5 cm, waardoor er een fraai en speels effect ontstaat in uw bestrating.

Gemaakt van klei, zijn deze klinkers van nature duurzaam en bestand tegen weersinvloeden. Ze behouden hun kleur en textuur, waardoor ze er jarenlang als nieuw uit blijven zien. Door het gebruik van klei als grondstof hebben deze klinkers ook een lage ecologische voetafdruk.

De gebakken klinkers zijn eenvoudig te plaatsen en te onderhouden. Ze zijn bestand tegen zware belasting en zijn daarom ideaal voor gebruik op opritten en parkeerplaatsen. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt voor terrassen en paden, waar ze een warme en uitnodigende sfeer creëren.

Prijs per 1m² incl. BTW

42.50

Extra informatie

Levering

Wij leveren in een straal van 30 km rond onze vestigingen te Schiedam en de Opijnenstraat te Rotterdam. Alvorens het afrekenen worden de verzendkosten berekend.

Prijs

per 1m² incl. BTW