Het is vandaag Duurzame Dinsdag!

🌿 Het is vandaag Duurzame Dinsdag!

Sinds 1997 staat de eerste dinsdag van september in het teken van duurzaamheid. Op deze dag worden maatschappelijke initiatieven in de schijnwerpers gezet en gedeeld met de politiek. Het is hét moment van het jaar waarop we duurzame verandering vieren en bespreken hoe we samen impact kunnen maken.

Bij ons bedrijf zijn we ook actief bezig met verduurzaming. We zetten ons in voor een groenere toekomst met diverse initiatieven. Zo maken we gebruik van elektrische vrachtwagens en loskranen, digitaliseren we onze vloot personenauto’s en implementeren we circulaire oplossingen.

Een mooi voorbeeld is onze elektrische vrachtwagen. Deze is ingezet voor het transport van bouwmaterialen bij het project ‘N59 van de toekomst’. In dit project werken de provincies Zuid-Holland en Zeeland, Rijkswaterstaat, en de gemeenten Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland samen aan verbeterde verkeersveiligheid, verhoogde doorstroming en duurzaamheid op de N59.
Bovendien, als een opmerkelijk en inspirerend detail, werd de vrachtwagen ’s nachts opgeladen met behulp van een aanwezige windmolen langs de N59.

Laten we samen blijven werken aan groene transportoplossingen voor een duurzame toekomst! 🚛🌱 #DuurzameDinsdag #Duurzaamheid #GroenTransport #MaatschappelijkVerantwoordOndernemen