Of u nu op zoek bent naar brekerzand, straatzand of ophoogzand in de regio Rotterdam. onze kraanwagens en elektrische kraan zijn geschikt voor alle soorten zandleveringen. Wij staan bekend om onze hoogwaardige kwaliteit zand en onze duurzame werkwijze. 

op zoek naar zand in regio rotterdam?

Bent u op zoek naar kwaliteit zand in en rondom Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze zandhandel levert alle soorten zand van ophoogzand tot m3c zand en straatzand. Ook beschikken wij over kraanwagens om het zand snel en efficiënt bij u te krijgen. Ons zand is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle eisen voor bouwmaterialen. Wij bedienen particulieren en bedrijven. Hierdoor kunnen we zand vervoeren naar plaatsen die anders niet mogelijk zouden zijn.

Zand kopen in Rotterdam of omgeving? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en zorgen ervoor dat het zand snel en goed bij u wordt afgeleverd. Onze Zand handel staat bekend om de kwaliteit van het zand en de snelle en betrouwbare levering van onze vrachtwagens.

2 wagens op het terrein van ros schiedam

Onze populairste zand soorten

ophoogzand

ophoogzand

straatzand

straatzand

brekerzand

brekerzand

ros vrachtwagen rotterdam

het perfecte zand voor uw project

Als u op zoek bent naar zand in Rotterdam, dan heeft u waarschijnlijk gemerkt dat er verschillende soorten zand verkrijgbaar zijn. De meest voorkomende soorten zijn brekerzand, straatzand en ophoogzand. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen deze soorten zand?

Brekerzand is grof zand dat wordt gebruikt als ondergrond voor bestrating. Het wordt gemaakt van gebroken steen en bevat veel hoekige deeltjes. Brekerzand zorgt ervoor dat de stenen stevig op hun plek blijven liggen en voorkomt dat ze gaan schuiven. Brekerzand wordt ook wel inveegzand genoemd, omdat het na het leggen van de bestrating tussen de voegen wordt geveegd.

Straatzand is fijner van structuur dan brekerzand en wordt gebruikt als ondergrond voor bestrating en als basis voor betonvloeren. Het bevat minder hoekige deeltjes dan brekerzand, waardoor het een egaler oppervlak vormt. Straatzand wordt ook wel vulzand genoemd, omdat het gebruikt wordt om kuilen op te vullen.

Ophoogzand is zand dat gebruikt wordt om hoogteverschillen in de grond op te vullen. Het is fijn van structuur en bevat weinig tot geen grove deeltjes. Ophoogzand wordt ook wel aanvulzand genoemd, omdat het gebruikt wordt om gaten en kuilen op te vullen en om de grond op te hogen.

 

Als u op zoek bent naar zand in Rotterdam, is het belangrijk om te weten welk soort zand u nodig heeft. Brekerzand is geschikt als ondergrond voor bestrating, straatzand wordt gebruikt als basis voor betonvloeren en als ondergrond voor bestrating, en ophoogzand wordt gebruikt om hoogteverschillen op te vullen. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over de verschillende soorten zand of als u advies nodig heeft over welk type zand u nodig heeft. Onze zandhandel in Rotterdam staat voor u klaar.

Zand kopen in Rotterdam of omgeving? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en zorgen ervoor dat het zand snel en goed bij u wordt afgeleverd. Onze Zand handel staat bekend om de kwaliteit van het zand en de snelle en betrouwbare levering.

 

 

mileu vriendelijk geleverd

Bij onze zandhandel in Rotterdam vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarom maken we gebruik van een elektrische kraan bij het leveren van ons zand. Onze kraan draaid op stroom in plaats van op diesel, waardoor er geen schadelijke uitstoot vrijkomt en er minder CO2 wordt uitgestoten. Zo kunnen we onze klanten voorzien van hoogwaardig zand, terwijl we tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan een duurzame toekomst. Door het gebruik van onze elektrische kraan dragen we bij aan een beter milieu. 

 

Wilt u milieuvriendelijk zand kopen in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u en zorgen ervoor dat het zand snel en efficiënt bij u wordt afgeleverd met onze elektrische kraan. Onze zandhandel staat bekend om de uitstekende kwaliteit van het zand en de duurzame levering.

vrachtauto’s die het onmogelijke doen

Bij onze zandhandel in Rotterdam werken we met moderne kraanwagens die ervoor zorgen dat we snel en efficiënt zand kunnen leveren aan onze klanten. Onze kraanwagens zijn uitgerust met een kraanarm waarmee we het zand op de juiste plek kunnen afleveren. Of het nu gaat om het vullen van een zandbak in de achtertuin of het leggen van een fundering voor een nieuw gebouw, onze kraanwagens zijn de perfecte oplossing.

 

Onze kraanwagens zijn geschikt voor alle soorten zandleveringen. Of u nu brekerzand, straatzand of ophoogzand nodig heeft, onze kraanwagens zijn uitgerust om al deze soorten zand te leveren. Bovendien zijn onze kraanwagens flexibel inzetbaar, waardoor we het zand kunnen leveren op vrijwel elke locatie in Rotterdam en omgeving.