Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige klinkers in Rotterdam? Bij ons kunt u klinkers kopen van de beste kwaliteit en voor een scherpe prijs. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog!

de Beste klinkers voor uw project

Wilt u uw oprit, terras of tuin bestraten met klinkers van topkwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze gebakken  klinkers geven uw tuin, oprit 

Onze klinkers zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien zijn ze eenvoudig te leggen en te onderhouden, waardoor u jarenlang kunt genieten van een prachtig bestraat oppervlak.

Of u nu een klassieke uitstraling wilt creëren of juist gaat voor een modern design, wij hebben de klinkers die bij uw stijl en smaak passen. Twijfel niet langer en koop vandaag nog de beste klinkers voor uw project in Rotterdam bij ons!

2 wagens op het terrein van ros schiedam

Onze populairste zand soorten

ophoogzand

ophoogzand

straatzand

straatzand

brekerzand

brekerzand

ros vrachtwagen rotterdam

welke klinkers passen het beste bij u?

Als u op zoek bent naar klinkers voor uw project, heeft u waarschijnlijk al ontdekt dat er verschillende soorten klinkers zijn om uit te kiezen. De twee meest voorkomende typen zijn normale klinkers en gebakken klinkers.

Normale klinkers zijn gemaakt van beton en hebben een glad oppervlak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zijn relatief goedkoop. Gebakken klinkers daarentegen worden gemaakt van klei en zijn veel duurzamer dan normale klinkers. Ze hebben een natuurlijk, rustiek uiterlijk en zijn verkrijgbaar in verschillende texturen en kleuren. Bovendien zijn ze bestand tegen weersinvloeden en gaan ze jarenlang mee zonder te vervagen of te breken.

Als u kiest voor gebakken klinkers, kunt u erop vertrouwen dat uw bestrating er niet alleen mooi uitziet, maar ook lang meegaat. Hoewel ze iets duurder zijn dan normale klinkers, is de extra investering zeker de moeite waard op de lange termijn.  

 

Een ander voordeel van gebakken klinkers is dat ze een natuurlijke uitstraling hebben die perfect past bij een klassiek, landelijk of rustiek ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor u de klinkers kunt kiezen die het beste bij uw project passen.

Gebakken klinkers zijn ook eenvoudig te onderhouden. Doordat ze geen vuil vasthouden en niet snel verkleuren, zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Bovendien zijn ze bestand tegen zware belasting, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op opritten en parkeerplaatsen.

Kortom, gebakken klinkers bieden vele voordelen ten opzichte van normale betonnen klinkers. Bij ons kunt u de beste gebakken klinkers kopen in Rotterdam en kunt u rekenen op topkwaliteit en een uitstekende service.

 

 

mileu vriendelijk geleverd

Als u zich zorgen maakt over de impact van uw project op het milieu, dan zijn gebakken klinkers een uitstekende keuze. In tegenstelling tot betonnen klinkers, worden gebakken klinkers gemaakt van klei, een natuurlijk materiaal dat vrijwel onuitputtelijk is. Dit betekent dat de productie van gebakken klinkers veel minder belastend is voor het milieu dan de productie van betonnen klinkers.

 

Bij ons hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom zorgen we ervoor dat we onze gebakken klinkers op een milieuvriendelijke manier leveren. We werken samen met leveranciers die zich richten op duurzame productieprocessen en het verminderen van hun CO2-uitstoot.